Sådan indretter du sengen med pyntepuder

Selvom man ofte tænker på stuen når man snakker indretning, så er sengen også en mulighed. Mulighederne er dog knap så mange, som f.eks. indretningen i resten af soveværelset og i stuen, men derfor kan du sagtens skabe flotte resultater med pyntepuder.

De flotte resultater skal skabes med pyntepuderne, hvilket kan være en udfordring for mange, da et rodet resultat er nemt at opnå. Herunder har vi sammensat en række eksempler således, at du nemt kan skabe flotte resultater.

Eksempel 1: Puder stakket ovenpå hinanden. Mindst to puder stablet fladt oven på hinanden. Velordnet, pæn, slankt og enkelt.

Eksempel 2: Stående puder ved siden af hinanden. Mindst fem puder stående i toppen af sengen ved hovedgærdet, en blanding imellem store og små.

Eksempel 3: Stablet og stående. Lig stablet pyntepuder fladt bag stående dekorative puder. Et flot resultat som ligeså kan være med til at gemme de lidt grimmere sovepuder, som blot placeres bagerst.

Eksempel 4: Rodet og blandet. Dette er et look for dem som elsker pyntepuderne, men ikke gider at brugen tiden på at indrette. Det skaber et afslappet, sjov, let og enkelt design.

Kan du ikke få det flotte resultat?

Som udgangspunkt kan du blot forsøge at kopiere eksemplerne herover, og tjekke hvorvidt disse kan skabe det resultat, du ønsker i dit soveværelse. Hvis resultatet ikke er som ventet, så kan følgende tips måske hjælpe dig på vej:

Tip 1: Stil altid de største puder inderst, og lade dem blive mindre og mindre.

Tip 2: Tænk over farverne ift. resten af rummet. Den primære farve i soveværelset skal gå igen som primær farve på puderne.

Tip 3: Benyt gerne forskellig farver, mønster og tekstur, hvilket hurtigt kan skabe det bedste resultat.

Tip 4: Overvej at bruge et sengetæppe sammen med puderne, som nemt skaber en helhed med sengen og resten af rummet.

Når det kommer til at vælge de helt korrekte puder, så har du ofte to muligheder. At besøge din lokale boligbutik, eller at købe hos de online webshops. Udvalget er stort begge steder, men du finder sjældent alle pyntepuder samlet ét sted.

Derfor kan det være en ide, at benytte en tjeneste som Pudeguiden, hvor du kan vælge en masse pyntepuder ud fra brands og farve. På denne måde får du et hurtig overblik over alle puderne, og kan udvælge præcis dem som passer til det eksempel, du forsøger at skabe i sengen.

Har du været igennem hele dette indlæg, og synes du stadig at der mangler inspiration? Så kan det være en ide at kigge forbi Pinterest, hvor du ligeså kan finde rigtig meget inspiration til at indrette sengen med pyntepuder – og få de bedste resultater.

Tilføj kommentar