Spar plads med en skabsseng

Mangler du plads i dit hjem, kan du overveje en skabsseng.

En skabsseng kaldes også for en folde-ud seng, en vægseng eller på engelsk en “Murphy Bed”.

En skabsseng kan være en løsning for dig der bor i en 1 værelses lejlighed, eller bare ikke vil afsé så meget plads til en funktion du kun benytter om natten.  Rundt omkring på nettet findes der en del gode vejledninger i, hvordan du kan bygge en skabsseng og der er flere løsninger der indeholder både skabe, skuffer, skriveborde m.m.

Det danske site gørdetselv.dk har en artikel med mulighed for download af arbejdstegning og trin for trin guide, så du kan bygge din egen skabsseng. Desværre kræver download abonnement, men du kan også vælge at købe artiklen og derved få mulighed for at hente tegning og guide.

Har du mod på at følge engelske guides bliver udvalget meget større.

Det Amerikanske site woodworkingformeremortals.com tilbyder både tegninger og vejledninger ganske gratis.

Lignende vejledninger findes der masser af, hvis du googler lidt. Brug det engelske udtryk hvis du er på jagt efter gør det selv guides.

Har du ikke selv mod på at gå i gang med at bygge din egen skabsseng findes der danske butikker der har specialiseret sig i den type senge. Den danske webshop Skabssengen.dk har et større udvalg, med priser der starter et stykke under kr. 10.000.

Har du bygget din egen skabsseng eller en anden alternativ løsning hører jeg meget gerne om det :). Brug kontaktformularen her på sitet

 

Tilføj kommentar